Leje vilkår

Rosens Loppefund

Genbrugsloppemarked

Lejevilkår:

 

Booking og betaling af stand:

 

Du kan leje en eller flere stande ved personlig henvendelse i butikken. Du vælger selv den periode og antal uger, der passer dig bedst. Dog min. 1 uge og max. 12 uger. En lejeperiode er på 1 uge, og går fx fra tirsdag til den efterfølgende tirsdag.

Der findes flere forskellige valgmuligheder af reoler/tøjpladser, og tilkøb af serviceydelser, se prislisten.

Du betaler forud og inden lejeperioden starter. Betalingen skal ske i butikken og ved udeblivelse eller afmelding refunderes stand lejen ikke.

 

Standplads og perioder:

 

Du kan stille dine varer op allerede dagen før din periode starter, dog tidligst 1 time før lukketid, med mindre reolen er tømt fra tidligere lejer før.

Ellers kan du stille dine varer op, når det passer dig i lejeperioden, dog kun i åbningstiden, og seneste 1 time før lukketid.

Du placerer dine prismærkede varer/tøj på den lejet reol/plads, og/eller hænger tøj på bøjlestangen i tøjafdelingen, ved dit lejet nr..

Det er ikke tilladt, at lave om på reolen eller tøjpladsen, med mindre dette aftales med personalet. Der må heller ikke sættes yderligere hylder, bøjlestænger, kroge eller lignende op, der kan generer dine naboer.

Tøj henvises til tøjafdelingen, og må derfor ikke ligge på reolerne, med mindre de er pakket i poser/æsker eller lignende. Det er af sikkerhedsmæssige hensyn, at tøjet skal hænge i tøjafdelingen. Tøj der ligger løst på reolerne, bliver hurtigt til en bunke rodet tøj, efter kunderne har kigget på det, og ikke har lagt det ligeså pæn tilbage i reolen,som da du lagde det. Tøj kan fylder meget når det ligger i en bunkt og roder. Ærmer og bukseben kan nemt være skyld i at porcelæn og glas rives ned fra reolerne og går i stykker. Dette kan meget vel også gå ud over dine naboers varer. Så tøj skal hænge pænt i tøjafdelingen.

 

Mærkning af dine varer eller tøj:

 

Når du booking din reol eller tøjplads, får du udleveret et antal prismærker, med stregkode, som du skal fastgøre på dine vare. Du skal sætte én labels på hver genstand, som du udfylder tydelig med kuglepen/tus, med den pris du vil have for din vare. Der er også plads til at skrive en tekst, f.eks. kjole, bluse, tøj, vase, tavle, sko, varen virker, er intakt osv. Mærkningen gælder også for tøj og sko, hvor det er en god ide, at klister prismærket fast et stykke pap/manillamærke, og så binde mærket fast på varen. Du kan købe mærker i kassen eller medbringe dine egne. Har du brug for flere prismærker kan du henvende dig ved kassen og evt. købe nogle flere. Ved forudbetaling af leje på dine stand, kan du få udleveret det antal prislabels der hører med, og evt. tilkøbe flere, så du kan sætte mærker på hjemmefra. Du kan selvfølgelig også sætte prismærkerne på dine varer, når du sætter dem op på din stand. Husk på, det kan tage lang tid, at mærke alle dine varer, så du skal nå det inden lukketid.

 

Varer der ikke må sælges eller være på din stand:

 

Der må ikke forefindes vare af upassende karakter, ulovlige genstande, våben, kemikalier og andre giftige/farlige væsker, kopivare, mad/foder- og drikkevarer osv. Beskidt og stærkt lugtende tøj eller vare må heller ikke sælges fra din stand. Vi forbeholder os ret til, at fjerne evt. upassende eller stærkt lugtende varer fra din stand og disse varer vil blive nedpakket og selvfølgelig udleveret til dig igen. Vi kontakter dig såfremt du skal komme og afhente dine frasorteret varer. Bliver der fjernet varer af overnævnte karakter, udløser det et gebyr, som trækkes fra din konto.

Det er ikke tilladt, at reklamere på standen med visitkort, eller henvise til privat kontakt o.lign.

 

I din lejeperiode:

 

Du skal selv sørge for, at stille dine varer op, så de præsenterer sig bedst mulig, og du hurtigt kan få dem solgt.

Du kan i hele lejeperioden fylde nye varer op på din stand. Du skal bare huske, at sætte et prismærke på alle dine varer, før du sætter dem til salg. Jo flere varer du sælger, kan betyde større indtjening. Det er også vigtigt, at der ser pænt og ordentligt ud på din stand, så køber får lyst til at købe netop dine varer. Så holde orden.

Det kan ske, at en person fjerner en af dine vare fra din standplads og den pludselig står et andet sted i butikken, men så længe dit prismærke sidder på, går pengene ind på din konto ved salget.

Det kan også ske, at et prismærke forsvinder eller falder af en vare. Disse varer uden prismærke sælges ikke. De blive placeret på nogle mærket hylder (Lost & Found), og her kan du se, om nogle af dine varer evt. står. Hvis du finder en vare der tilhører dig, skal du henvende dig til personalet for at få den udleveret. Derefter skal du sætte et nyt prismærke på din vare før den kan sælges igen. Det kan være en god ide, at tage et foto af sin stand, så du kan bevise, at varen tilhører dig.

 

Når lejeperioden udløber:

 

På den sidste dag i lejeperioden, skal du have tømt din stand seneste 1 time før lukketid. Standen skal afleveres i rengjort stand og med alle tilhørende lejet bøjler, kasser osv. Du er selv ansvarlig for varer i glasskabene, på giner og gulvet, samt fællesområderne. Ved nedpakning, skal du kontakte personalet, så de kan sikre sig, at du kun pakker dine egne varer ned. Derfor skal du lade prismærkerne sidde på, til denne kontrol. Hvis du er forhindret i at nedpakke din stand, kan vi hjælpe mod et gebyr, se prislisten. Vi kan pakke dine usolgte ting ned i en kasse og have denne opbevaret i et par dag efter aftale. Du kan også give dine usolgte varer til Rosens Loppefund, som så kan videre sælge varerne og overfører pengene til et godt formål eller indsamlings til forskellige organisationer. Hvis din stand ikke er nedpakket 1 time før lukketid på sidste lejedag, og der ikke er indgået en aftale, pakker vi dine varer ned i en kasse/pose og stiller det på lageret i max 2 dag. Dette koster et gebyr, se prislisten og gebyret fratrækkes på din konto. Nedpakket varer der ikke er afhentet 14 dage efter lejeperiodens udløb, tilfalder Rosens Loppefund. Vare uden prismærkning får en datomærkning på, og gemmes på reolen, Lost & Found, i max 2 uger, hvorefter de tilfalder Rosens Loppefund.

 

Afregning og provision:

 

Dagens salg overføres automatisk til et økonomisystem, og der udbetales penge den 15. og 30. i måneden. Dine penge fra salget, minus provision på 15 % indsættes direkte på den konto du har oplyst ved bookningen.

 

Fortrydelses-, ejendoms- og reklamationsret:

 

Stand leje refunderes ikke, og lejeperioden er kun gyldig ved betalt booking.

Der ydes ingen garanti og heller ingen reklamationsret, da varen er solgt som kommissionsvare og som beset. Solgte elektriske og elektroniske varer kan ikke returneres eller reklameres over, da de er købt som beset. Sælgeren indestår for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde/sælge varerne.

 

Ansvar og tyveri af vare:

 

Rosens Loppefund er ikke ansvarlig for ødelagte, tabte, stjålne eller bortkommende varer, og heller ikke erstatningsansvarlig i tilfældet at tyveri, hærværk, indbrud i butikken, vandskade, brand eller stormskade. I overstående tilfælde er det din almindelige indboforsikring der normalt dækker dit tab. Så husk foto, af alle dine stand pladser. Vi vil dog gøre alt for ovenstående mindskes og kontakter Politiet ved tyveri.

 

Sikkerhed og fortrolighed:

 

Alle de oplysninger, du giver Rosens Loppefund bliver ikke videregivet til andre, og vi passer godt på dem. Vi overholder til enhver tid, de gældende lovgivningen på dette område. Dog vil vi til hver tid samarbejde med Politiet, hvis der skulle blive brug for dette. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer.

 

Rosens Loppefund, forbeholder sig retten til at regulere af åbningstider, lukkedage, stand- og lejepriser, og desuden retten til at afvise en kunde.

             

Kontakt informationer:

 

Rosens Loppefund IVS

Cvr. nr. 39778114

Rosenkildevej, indkørsel mellem nr. 6-8

4640 Faxe

Tlf. nr. 2197 4640

E-mail info@rosensloppefund.dk

          rosensloppefundfaxe@gmail.com

 

Åbningstider                              Kontakt os                                Følg os på

                                                    Rosens Loppefund IVS                         Facebook

                                                                 Rosenkildevej, indkørsel efter nr. 6

                                                                 4640 Faxe

                                                                 Tlf. nr. 2197 4640

                                                                 Mail; kontakt@rosensloppefund.dk

 

 

 

 

 

Mandag

Lukket

Tirsdag

10:00 - 17:00

Onsdag

10:00 - 17:00

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10:00 - 17:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Søndag

10:00 - 14:00